Cautare

1411 de rezultate pentru "accident rutier t" (3.81 secunde)
Compania desfasoara activitati de transport international si expeditii pentru operatiuni de import, export si tranzit pe toate caile de comunicatii (rutier, aerian, maritim/fluvial), logistica, operatiuni portuare, depozitare si de comisionar vamal.
Scopul viitorului pod rutier peste canal este descongestionarea traficului greu din zona orasului Constanta si al vechiului pod rurier peste canal amplasat pe DN 39 (Constanta-Mangalia), au declarat oficialii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC), adica entitatea ce va implementa acest important proiect de infrastructura estimat la cca.
Acestea vor trebui sa plateasca pentru costurile externe, ca de exemplu poluarea aerului, fonica si congestionarea traficului rutier.
La randul sau, eurodeputatul PPE-DE (PD-L) Alexandru Nazare a atras atentia asupra faptului ca nu este momentul potrivit pentru o impovarare suplimentara a sectorului rutier, iar efectele noilor taxe vor fi amplificate de alte probleme actuale precum scumpirea carburantilor sau majorarea tarifelor de utilizare a infrastructurii.
Astfel, pe langa proiectul celui de-al II-lea pod rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra in zona ecluzei Agigea se numara si finalizarea digului de larg in Portul Constanta, precum si dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al Portului Constanta.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Mai multe autoritati si organizatii din sectoarele transport cai ferate si transport rutier din 23 de state ale Uniunii Europene organizeaza astazi, 25 iunie a.
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... (1) si (2)", se arata in regulamentul de aplicare a Codului Rutier, la art.
Pana cand cineva ne va demonstra totusi pe text de act normativ cum e mai bine pentru fluidizarea traficului rutier, n-ar strica sa reluam povestea giratoriului cu semafoare de la Consul.
In prezent pe tronsonul 2B a Autostrazii, Campia Turzii - Gilau, se desfasoara mai multe lucrari, printre care cele de hidroizolatie si asfaltare la alte zece structuri - poduri, pasarele, pasaje, viaducte, instalarea grinzilor de tip T la pasajul peste autostrada din apropierea nodului rutier de la Turda, activitati de terasamente la nodul rutier de la Gilau.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
' Parcare, pasaj si magazine, in Piata Charles de Gaulle ' ' O parcare subterana, un pasaj rutier si o zona comerciala, de toate acestea vor beneficia bucurestenii, si nu numai, care vor traversa zona centrala a Capitalei.
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din sud-estul tarii, din cauza viscolului care aduce zapada pe partea carosabila si ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.
Pasajul rutier denivelat face legatura intre Bulevardul Nicolae Titulescu, Şoseaua Orhideelor, Podul Grozavesti si Bulevardul Vasile Milea.
Primaria Capitalei vrea sa construiasca pasajul rutier subteran de la Piata Sudului cu fonduri UE nerambursabile prin Programul Operational Regional 2007-2013. ... Pe directia strada Nitu Vasile-Calea Vacaresti de o parte si de alta a pasajului rutier vor fi realizate si pasaje pietonale.
"Vom lua masuri incepand cu 1 noiembrie si ii vom sanctiona pe conducatorii auto care nu si-au montat cauciucuri de iarna, insa numai daca va ninge", a declarat comisarul-sef Stelian Nicolaescu, seful Serviciului Rutier Dolj.
• Pasajul rutier si parcarea subterana de la Piata Charles de Gaulle - PMB este in procedura de modificare PUZ initial, modificare impusa de acceptul Ministerului Culturii si Patrimoniului National in ceea ce priveste Pasajul Rutier Charles de Gaulle.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi inainte de deschiderea traficului rutier, a anuntat Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti. ... nainte de deschiderea traficului rutier, a anuntat Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Noul Cod Rutier intra in vigoare din 19 ianuarie Soferii carora le expira permisele de conducere in perioada imediat urmatoare se ingramadesc sa le schimbe. La 19 ianuarie 2012, intra in vigoare noul Cod Rutier, care ii obliga pe soferi ca, inainte de innoire, sa efectueze un control medical.
google-analytics.com